Høringssvar fra Signe

Dato: 23.09.2021

Nei til forlengelse av midlertidige forskriftshjemler !!!

Nå er det nok!! Hvor blir det av den sunne fornuft??

Folk i risikogruppen og de som ønsket det er vaksinert. Nå er det på tide å åpne opp.

Jeg arbeider i barnevernet og med sårbare ungdommer på institusjon. Så mange av de sårbare barn og unge har nå helt mistet taket på skolehverdagen og det sosiale felleskapet etter hjemmeskole og digitalundervisning.

- Og nå skal man i tilegg vaksinere de unge med en vaksine hvor det er gode grunner til å være bekymret for mulige bivirkninger og hvor ingen vet noe sikkert om langtidseffekten. Skam dere!!

jfr: https://steigan.no/2021/09/forsker-mrna-vaksinen-kan-fore-til-infertilitet-og-dodelige-sjukdommer/

https://lakartidningen.se/opinion/debatt/2021/09/vaccin-fran-12-ar-mot-vetenskap-och-beprovad-erfarenhet

Hva slags samfunn har vi som er villig til å ofre barna for å "redde" de voksne?? Da er det på tide at vi tar et oppgjør med vår egen dødsangst!!

La oss ha en åpen og informert samtale om hva vi kan gjøre for å styrke imunforsvaret. I tilegg til en samtale om alle de ulike behandlingsprotokollene som faktisk finnes og som virker!!

Ved å bare fokusere på vaksinen ser det ut som informasjonen om mulige behandlingsprotokoller og betydingen av å starte behandlingen tidlig ikke har blitt kommunisert ut til helsevesenet. Detter er skammelig!

Dette nevrotiske fokuset på vaksinen som eneste løsningen, i tilegg til hetset og personangrepene mot alle som våger å stille spørsmål gjør at min tillitt til våre politiske ledere har fått dype brudd.

Derfor et klart og tydelig NEI !!!