Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Referanse: 220341

Dato: 24.09.2021

Det er virkelig forferdelig å dele opp samfunnet basert på vaksineringsstatus.

Covid19 er, i Norge, veldig mild sykdom som tar veldig få liv og er mye mildere enn vanlig influensa. Det finnes ingen grunn til å håndtere disse midlertidlige (!) tiltakene.

Det handler ikke om et virus, det handler om å skape en splittelse i samfunnet og har mer kontrol over folket og det er feil. Åpen opp det Norske samfunnet, la barna våre ha et normalt oppvekst.

Smittevernloven finnes for alvorlige sykdommer, men vi snakker ikke om Svartedauden eller Ebola her. Smittevernloven misbrukes og det må stoppe. Jeg har ikke sett familien min i nesten to år. Vi er alle friske, men pga av disse tiltakene er det egentlig umulig å reise. Det ødelegger mange familier og det gjelder ikke bare innvandere, men også Nordmenn som har familiemedlemmer i utlandet.

Frihet er det mest viktige vi har. Hadde, må jeg si. Hva er vi uten frihet? Fengslet. I et stort og vakkert fengsel men i et fengsel uansett. Det er helt umoralsk å ha nesten 5,5 mln mennesker i et fengsel, pga et virus som har en IFR på 0,15%. (Ebola har 35%, til eksempel).