Høringssvar fra Lisbeth Graaberget

Dato: 23.09.2021

FHI kunngjorde for noen dager siden at Corona (Sars-Cov-2) kan sammenlignes med influensa.

Høringsforslaget som kom 10. september- 2 dager før valget. På denne måten sørget Regjeringen for at Smittevernregimet ikke ble noe tema i valgkampen. Men Regjeringen fikk vist sin absolutte forakt for både velgerne og valgkampen. De andre partiene (Stortinget) kunne ha signalisert hvordan de så og ser på smitteverndiktaturet til Regjeringen, men det har de alle lojalt unnlatt å gjøre. Hvordan ser landets folkevalgte på Norge som demokrati? Føler de som mange av oss, demokratiet har vært fraværende sørgelig lenge?

Man har gått fra 14 dager til å flate ut kurven til over 18 måneder med lockdowns og harde restriksjoner, også restriksjoner som overhodet ikke har medisinsk faglig bakgrunn som f.eks. munnbind, som kun gir folk nedsatt immunforsvar.

I følge helsebyråkratene kan nå Norge åpnes igjen før september er over, men allikevel ønsker Regjeringen å få gjennomført en forlengelse av smittevernsdiktaturet sitt, eller få det videreført med neste Regjering. Hva er egentlig agendaen?

Myndighetene i Norge har vært heldige , folk flest er lydige og har blindt fulgt alle "ordrer".

Man vet at Sars-Cov-2 er et resultat av "Gain-of-Function", takket være Dr. Fauci og Dr. Daszak, med hjelp av "Batwoman" og Wuhan Lab, som noen av de involverte parter.

Jeg kan ikke se NOEN grunn til ytterligere forlengelse av smittevernsdiktaturet som startet 12. mars 2020. Nå må myndighetene innse at influensa og coronavirus alltid vil være endel av livet, som det alltid har vært.

Helsemyndighetene bør absolutt slå et slag og promotere hvordan folket kan sørge for et godt og sterkt immunforsvar, selv om de hittil har nektet å gjøre det.

C- og D vitamin, Zink, Selen, Magnesium, masse frisk luft, sunn mat og trening.

Og skulle smitten komme snikende, har man velutprøvde og godt testede medikamenter som Ivermectin og Hydroxyklorokin. Det foreligger nå godt over 200 studier med disse medikamentene i behandling av Covid. Ja, så gode resultater at vaksine rett og slett er unødvendig.

Nå håper jeg at politikerne bruker sunn fornuft og tenker på folkets beste, OG ikke noe annet.

VIS AT DETTE HANDLER OM HELSE OG IKKE KONTROLL.......

https://www.tidewaternews.com/uncategorized/dr-peter-mccullough-the-state-of-covid-treatment-jpg/

https://www.14streetmedical.com/blog/dr-zelenkos-miracle-cures-coronavirus