Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Referanse: 143435

Dato: 16.09.2021

HØRINGSSVAR av endringer i smittevernloven.

Ytringsfriheten som er grunnsteinen i et sundt og levende DEMOKRATI, er kneblet av de rådende myndigheter verden over, derfor havner dette høringssvaret garantert i «papirkurven»!

Etter at det fra alle verdens hjørner er slått fast at hele koronasaken er en gedigen, global, politisk BLØFF, så fortsetter Norge like ufortrødent å spille videre på den frykt og løgn som de selv har skapt!

Det har ALDRI vært en EPEDEMI, og det finns ingen «VAKSINE» siden ingen til dags dato har evnet å isolere det såkalte «koronaviruset»! De hovedansvarlige for bruk av PCR testen i verdens vaksinasjonsplan, er stevnet inn for Tribunalet i Nurenberg der rettsakene går uavbrutt!

Folket er våknet og ser hele galskapen i Agendaen som er planlagt over lang tid, derfor demonstrerer millioner på millioner i gatene verden over!

De er nå fullt klar over den depopulasjonsplanen som er gjeldende, og det globale folkemordet som nå skjer er uten sidestykke i menneskehetens historie.

Det er derfor ganske så intetsigende å utforme et svar på håpløse «innstramninger, isolering, begrensninger i bevegelsesfrihet, koronasertifikat, karanteneskremsler, Lock Down osv for å forebygge eller motvirke overføring av SARS-CoV-2»!

ALT ER AVSLØRT, OG DET VET DERE BARE SÅ ALTFOR GODT!

Folkelaget 15.09-2021