Høringssvar fra Zenita Sander

Dato: 13.09.2021

Jeg sier NEI-takk til fortsatte korona restriksjoner.

Disse har aldri fungert vel, man har satt barn og ungdomer i meget psykisk dårlig helse. Man stengte ned skoler-man stengte ned fremtiden. Samtidig som de som var i risikogruppene altså over 70+ kunne gå på kjøpsenter dag ut og dag inn. Man ga order om at sprite hendene men folk lukter fortsatt på såpen.......

Man stengte ned kirkene og treningsenter men holdt kjøpesenter og vinmonopol åpent. Første året dog 2,5 miljoner mennesker i verden av korona. Det dør 4 miljoner mennesker per år av alkoholskader. Hittil har covid tatt 827 menneske liv på 1 år og 8 måneder. Hvert år i Norge dør det 3600 mennesker av fedme!

Det går at styrke immunforsvaret, det går at bruke andre medisiner enn akkurat en liten vaksine som skal beskytte mot smitte, men det gjør den jo ikke. Risikoen at dø i korona er ganske liten. Aldri noensinne har et vaksine fått så mye alvorlige bivirkningsrapporter som akkurat denne. Det er bare helt utrolig å se på hvordan myndighetene velger å ta disse tiltakene og styre, tvinge mennesker til å gjøre inngrep på sin egen kropp. Det handler ikke om smittevern dette.....det handler om å få total kontroll på befolkning og tvinge dem til å være lydige.....dere gjør norske folk til døde mumier som går omkring. Inget fri tenk lenger, man får ikke si hva man vil. Dette er ikke demokrati-dette er diktatur.

Mvh Zenita Sander massasjeterapeut som kjenner den psykiske lidelsen under mine fingrer hver dag.