Høringssvar fra Henriette Brustad

Dato: 21.09.2021

Mennesker er født fri. Innreisekarantene i sitt eget land er helt vilt. I andre land også, så lenge vaksinerte slipper og de lan bli smittet og smitte videre. På 10 dager på Island fikk de 40 positive tester av innreisende. 30 av de var vaksinerte. Segregering ut i fra helse og medisiner har msn jobbet mot i alle år. (Hepatitt, Hiv, mm)

Hvis vaksinene virker trengs ikke pass, virker de ikke, trengs ikke pass.

Hvis man er redd sykehus blir overfylt så må de gjøre noe med det. Det har blitt meg fortalt av sikre kilder at det kommer inn intill 8 på en kveld på legevakten med BIVIRKNIGER. 2 av de i ambulanse. Var ikke målet å IKKE overbelaste helsevesenet?

Vi må tilbake til legehjelp og testing når man ER syk. Forebygge for de som ønsker og er i risikogruppa.

All den tid det nå viser seg at immuniteten synker (de mest vaksinerte landene har mest smitte) så har f.eks både Østeriket og Kroatia satt sluttdato på passene sine. Etter det må vaksinerte teste seg på lik linje som uvaksinerte.

La barna være! De er ikke i risiko og vaksinepass fører til at folk vaksinerer seg for å kunne reise! Barn bli lite og sjelden syke, og bivirkniger er det nok av.
La de bygge opp naturlig immunitet så kan man faktisk få bukt med dette. De som er naturlig immune blir sjelden smittet og smitter videre. Det er nok nå.