Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Referanse: 118948

Dato: 14.09.2021

Hei og,

nei takk!

NEI til deres forslag. Det er ingen grunn å forlenge midlertidige forskrifter rund "korona sertifikat", innreise karantene, isolering og begrensninger i bevegelses friheten fordi PCR testene ikke 100% kan påvise corona virus. Diese testene er upålitelig og gir i fleste tilfeller feil/ikke presise resultater. Studier rund upålitelighet og farlighet av PCR test er allerede blitt gjennomført av medisin forskere på universiteter i forskjellige land.

PCR testene er ikke presise og dermed kan dere ikke forlenge deres "lovhjemmel".

Ethylenoksid på PCR pinner er genøddelegende og blir brukt til sterilisation av mennesker. DET ER ULOVLIG Å BRUKE ETHYLENOKSID fordi det er en gift som brukes til å "verne" planter - dette er en plantevernmiddel forbundet med akut KREFTRISIKO og forbudt i EU og EØS. Og dere vet at bruk av ethylenoksid i sjølv små mengder er ulovlig. Dere vil at barna og ungene våre skal stikke disse giftige kreftforårsakende PCR pinnene 2x uken for å sterilisere de dermed i små mengder! Hvordan kan dere forsvare dette?!!?

Stop og et nei til å drive eksperimentelle vaksiner på voksne og særlig på våre barn og unge! Nei til forlengelse av Corona tiltak.