Høringssvar fra Anne-Lill

Dato: 13.09.2021

Jeg er sterkt imot at dere forlenger tiltakene! Det er gjort nok inngrep i det norske folks liv. Mange mennesker har mistet levebrødet sitt pga disse meningsløse tiltakene, mange sliter både økonomisk og psykisk og de orker snart ikke mer. Men det evner dere ikke å se!! Hvor er samvittigheten deres??

Slutt å se på vaksine som eneste løsning, det finnes medisin som kan forhindre alvorlig sykdom og har vært på markedet i årevis, men det er ikke lønnsomt for big pharma. Tusenvis av liv verden over kunne vært spart om dere hadde latt covid syke fått disse medisinene! Igjen spør jeg hvor er samvittigheten deres, tydeligvis ikke eksisterende.

Hvor er fokus på sunt kosthold, så enkle tiltak som å ta tilskudd av sink, C, D og quercetin hadde gjort de aller fleste motstandsdyktig mot dette forkjølelse viruset.

Nå er det nok, åpne opp samfunnet og fokuser på å forebygge med tiltak nevnt over istedet for å injisere med eksperimentell vaksine og tiltak som minner om ting som skjedde under 2 verdenskrig.