Høringssvar fra Anne Gry Tveit

Nei til søndagsåpne butikker

Dato: 30.06.2015

Svartype: Med merknad

Alle i min familie jobber i vare handelen og mange av oss driver og eier butikken. Dette betyr slutten på helligdagen for oss og slutt på familie sammenkomster. For en stor del av oss vil måtte jobbe søndagen, da lønningene denne dagen knekker økonomien😓. Jeg er heller ikke villig til å betale mer for mat, klær, sko osv, for at andre synes det er kjekt å handle om søndagen. For dyrere må det bli, lønnskostnadene stiger og folk hverken spiser mer eller kjøper mer klær, de bare flytter handlingen sin... Vi har også snakket om å være foster familie for 2 barn, men går dette forslaget igjennom må vi glemme det. All dugnad for fotballaget, menighet, friidretten -Det blir ikke tid 😓. Så:

PLEASE ikke ta vekk familie/fri dagen vår! Og helligdagen !!

 

Mvh

Anne Gry Tveit

Frank, Ann Emelie, Sigve, Arve Aron, Annette, Jonny, Brian, Nikolai, Jesper, Anja, Lasse, Thea joanne, Torius, Reidar jr, Anne Margrethe, Reidar, Bård og Astrid

ps: bodde et år i USA og gikk på High School, det jeg savnet mest fra Norge var roen om søndagen. Der var det et kav og mas hverdag.. Da var jeg 17, og syntes i utganspunktet at søndagen var en kjedelig dag - den savnet jeg mest !