Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

La søndagen hvile!

Dato: 29.06.2015

Svartype: Med merknad

På vegne av handelsstanden i Norge, som ønsker å holde stengt søndager, sender jeg dere dette notatet. Jeg ber dere om å lytte til alle oss som vil, og trenger den stille søndagen med ro i gatene og stengte butikker.

Vi trenger ikke handel på søndager, utover det som er tillatt i dag. Argumenter som at de får det til i Danmark og Sverige er ikke gyldig for nordmenn flest, og det er ikke alle som reiser til Strømstad for å gjøre storhandel. Det er de får på Østlandet som kan det.

Selvfølgelig er det kjekt å reise inn til Oslo og handle i helgene, og selvfølgelig hadde det vært kjekt at butikkene hadde vært åpen søndager. Det er tross alt hovedstaden vår. MEN vi trenger det ikke! Butikkene har åpent ellers i uka, og utvidede åpningstider alle de andre dagene.

Ja, til søndagsstengte butikker! Ja, til at familier kan få ha en dag i uka sammen! Ja, til at dere hører på alle oss som vil ha stengte buttikker på søndag! Og sist, men ikke minst; lytt til butikkeierne som sier at dette ønsker de ikke, de vil holde stengt søndag!

R.