Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Referanse: 136304

Dato: 01.08.2020

Jeg syns det er trist og leit at vi i Norge ikke kan se utover grensene og på andre land hvor alternativ behandling og medisin faktisk går hånd i hånd med både leger og behandling fra deres side. Men også akspetert for at det hjelper i seg selv!! Og leger i Tyskland for å ta et eksempel henviser til akupunktur og annen alternativ behandling ofte.

selv så har jeg gått til akupunktur over en lengre periode. Ikke bare har det hjulpet, men jeg opplever også at man blir tatt på alvor og at behandler tar seg tid til å både lytte og se meg som person. Dette er ytterst sjelden man opplever via sin fastlege som raskt konkluderer med sånn og sånn og Værse god, jeg har knapt sett at du sitter foran meg, men det er sikkert dette som feiler deg.

Og ikke minst så behandler man ofte hele kroppen og ser på årsak på en helt annen måte. Man ser sammenhenger mellom hvor man er i livet, hva som foregår i livet, hva man er gjennom osv. Og behandler utifra dette og man blir ikke bare satt på medisiner eller tabletter som overhodet ikke fungerer!

SÅ NEI til MVA på alternativ behandling! Det er på tide at vi ser utenfor landets grenser og lærer og er åpne for at dette fungerer!!