Høringssvar fra Stian M. Eriksen

Dato: 15.07.2020

Forslaget støttes fullt ut! Hvorfor i all verden skal det ikke være MVA på disse tjenestene, alt annet av "behandlinger" i samfunnet er MVA-belagt, enten det gjelder lege, frisør, treningssentre etc.

Det er nok ganske mange "terapeuter" der ute som ikke betaler skatt av det de tjener på de tjenestene de tilbyr, mange ønsker kun kontant betaling, evt. VIPPS til 8-sifret privatnummer. De har ikke org.nr., ikke firmakonto, ikke betalingsterminaler - her er det et ganske stort marked for både hvitvasking og transaksjoner av kontanter som ikke kan spores.

Ser også at det er en del som roper om at dette "blir dyrere" for kundene...? Hvem i all verden er det som mener at det kun er de med dårlig økonomi som benytter seg av den slags tjenester?

Alternativbransjen har på mange områder skreket høyt om å bli akseptert på lik linje med skolemedisin og andre tjenestetilbydere. Kanskje ved å følge de samme økonomiske kravene som alle de andre, er med på å nettopp øke aksept også for de som jobber innen dette tjensteområdet.

Innfør MVA jo før jo heller.

Stian M. Eriksen

Aura-Soma Terapeut og Krystallhealer