Høringssvar fra Leif Erik Holm

Dato: 05.08.2020

Jeg godtar ikke gmo vaksiner på mennesker.

Og kommer aldri til å godta å bli tvunget til å ta noe sånt selv . Trust me..

Fatter ikke at dere prøver dere på dette her i det hele tatt .

Tror dere ikke at hundretusener av oss i Norge har skjønt hva som skjer i Norge og resten av verden ? I regi av korrupt regjering , WHO, Bill gates ++

Vi er samlet på Facebook, Twitter , Instagram osv og deler all info om new world order , bill gates , deep state og korrupte politikere i hele verden..Norge har mange av de selv gjennom historien...

Gjør litt Research så vil dere finne ut s dette selv

Bill gates er ingen doktor og ingen skal tvinges til å ta haste vaksine ..

Dere burde virkelig sette dere inn i hva gates foundation har drevet med med sine vaksiner i afrikanske kontinentet hvor tusner etter tusner har dødd eller fått kraftige bivirkninger..

Covid-19 er mindre farlig enn vanlig influensa virus ..selv fauci har skrevet dette i sine rapporter , men Main Stream Media Skriver ikke dette.

Fauci skrev og sa allerede i 2003 og 2005 at hydrochloricqinin+ zink var curen den gangen for sars og andre viruser .

Jeg har lest haugevis med studier fra andre leger og forskere som også sier at dette fungere og burde vært gitt til alle , spesi6de eldre slik at de ikke blir syke ..

Dette vet dere og dere vet at det dere prøver på nå er folkemord i massiv skala om gmo vaksiner skal bli tvunget på mennesker.

Skal anmelde regningen og ta dette til menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg samt bruke advokater når jeg anmelder hele regjeringen og ikke minst Erna Solberg som pusher gjennom alt .

Og hvorfor skal alt nå i forbindelse med Corona hemmelighets stemples i 100 år ?

Folket har rett til å vite og folket bestemmer.

Dette står i grunnloven

Og en siste ting ..hvor ble det av vårens influensa sessong? Eller høstens influensa sessong?

Vi er ikke dumme og vi skjønner hva Main Stream Media og korrupte myndigheter i nesten alle land gjør for å pusher fram deres agenda og deres vaksiner .

Utallige bevis kommer fram nå i USA hvor det har blitt rapportert falske positive tester . sykehus (leger) som innrømmer og stor fram at de har fått titusenvis av dollar for å skrive covid-19 som dødårsak selv om det ikke er tilfelle..samme med falske positive tester .. haugevis av leger og sykepleiere har stått fram og sagt det

Vi er ikke helt dumme og vi har satt oss inn i alt sammen .

Dette har vært planlagt i mange år ..

Se video på YouTube fra OL åpningen barcelona i 1992 eller OL åpningen i 2012.

Da skjønner dere hva jeg mener ...

Og millioner av millioner av mennesker har skjønt alt sammen og vi jobber hardt hver dag for å fortelle alt til andre mennesker også.

Og å sende ut en haste høring midt i fellesferien på noe så alvorlig som dette her uten å informere resten av Norges befolkningen er skandaløst og galskap..

Svaret er derfor Nei og atter nei ..

Les revelation 13..

Mark if the Beast så vil dere forstå litt mer ..