Forsiden

Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Referanse: 366452

Dato: 03.08.2019

Hei

Vil på denne måten vise min motstand mot vindkraft og rasering av natur.

Norge trenger ikke vindkraft. Vi har vannkraftverk som kan oppgraderes hvis det skulle være behov for mer kraft. Oppgadering av eksisterende vannkraftverk er mindre inngripende på natur, folk og dyr/innsekter enn rasering av natur for vindkraftverk. I tillegg gir dette mer og stabil strøm i motsetning til vindindustri som er ustabil. Dette har mye større konsekvenser enn en tidligere har trodd, og det er på tide å stoppe nå!

Dette er kommer fordi vi har eu/eøs/acer positive politikere som syns det er greit at Norge er eu's "grønne" batteri. Over år er det jobbet i det skjulte for å få dette på plass uten at folket skjønner hva som skjer, før gravemaskina står i bakgården....

Men den viktigste grunnen til at dette må stoppes nå er naturen. Vi hjelper ikke klima eller oss selv ved å ødelegge naturen. Vi er bare med på å utslette oss selv. Triste greier at profitt går på tvers av fornuft.

Legger med en link som jeg ønsker dere skal se. Den har et kraftig og viktig budskap om hvorfor denne raseringen må stoppes før det er for sent.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2494026060618022&id=100000319567105