Forsiden

Høringssvar fra Christiane Jurick

Dato: 22.09.2019

Nei til vindturbiner i Norge! Og NEI betyr NEI! Vi ønsker ikke flere vindturbiner i Norsk natur. Det finnes allerede alt for mange i dag.

Vi ønsker å bevare den frie naturen, plante- og dyreliv skal ikke forurenses med vindturbiner. Det er sagt at kommunene bestemmer, men når de sier NEI tvinges det på likevel.

Hvordan kan dere som er med på å tvinge turbinene på det Norske folk leve med dere selv?!? Alle andre land vil ikke ha de for de virker dårlig. Forsøpler naturen med lyd, dreper fuglene våre og skader dyre- og menneskeliv. Disse turbiner holder kun maks. 20 år. Når de er ferdige får man ikke kvitte seg med dem. Da kommer neste runde med forsøpling fordi de må rives og graves ned.

FN har konstatert at ødeleggelsen av naturen er den største trusselen mot klimaet. Sjønner dere hva det betyr? At naturen kan restaureres etter bruk av turbinene er bare løgn. Alldri fås det tilbake som har blitt sprengt bort og ødelagt. Tror dere at turistene har lyst å se på vindturbiner på fjellet? Det ødelegges ikke bare naturen, det ødelegges også muligheten for mennesker som bor i områder med vindturbiner å jobbe og få et liv ut av turisme. Verdi av eiendommene med utsikt til vindturbiner faller fort. Hvorfor skal det Norske folk betaler prisen slik at andre tjener seg søkkrik? Er dere slaver av vindbaronene? Eierne av storkapital som er den enigste vinnere...

NEI betyr NEI!