Høringssvar fra Nicolay steinsåker

Dato: 10.09.2019

Jeg er totalt i mot vindmøller som ødelegger norsk urørt natur, høye stygge og plasskrevende og noe støy i tillegg til milevis med anleggsveier som går på kryss og tvers både i kjent turterreng med stier nær fiske/ørretvann som man som bla meg betaler varierende summer for å få lov til å fiske.

Ser også alle fugler som dør og forstyrrer dyreliv generelt.

Jeg Sier dette som en aktiv friluftsmann og stor forbruker av norsk natur der enhver ferie og helg blir brukt til både kjøre mange timer til nye steder og utforske å dra med seg 25 kg ryggsekk gå i noen km eller mil og timer nettopp for å oppleve den flotte nauren og sette opp teltplass nær et ørretvann og rett og slett nyte stillheten freden og roen.

Følelsen når mn våkner opp i teltet en solfylt morgen på høyfjellet eller hvor som helst i naturen og mn kryper ut av teltet og får øye på reinsdyrflokker og annet dyreliv tett innpå teltplassen mens man lager morgen kaffen på primusen og kaster ut fiskesnøret er rett og slett den totale lykke og livsgnist/livskvalitet og livsglede for meg. Det er kun pga avhengigheten av inntekt og jobb at jeg ikke er i naturen enda mer. Jeg vil følge delvis i lars monsens fotspor alt fra å gå norge på både tvers og langs, toppturer med flott utsikt men med hovedbase som ørretfisker som innebærer opplevelser og anskaffe middagen i naturen. Fratas jeg norsk urørt natur til fordel for vindmøller er mitt liv egentlig over.. det jeg lever for er livsgleden man får av å være ute i naturen uansett dagsturer eller lengre overnattingturer. Det er naturen jeg lever og ånder for og jeg vil aldri dra på tur til et område med vindmøller eller betale en eneste krone til grunneiere v fiskevann nær disse. Mye jeg kunne sagt men det egner seg ikke på trykk hva jeg mener om de store natur ødeleggelsene dette gjør. Den dagen jeg drømmer om er å få tlf fra nork tipping så jeg kan si opp jobben nettopp for å dra rundt i norsk natur og bare nyte livet så lenge jeg vil og hvor jeg vil, men igjen dette blir jo ødelagte håp med møller som ødelegger flotte naturområder og de kan ses flere mil unna. Så jeg ber dere. stopp galskapen asap.. all tid dere bruker på tenking og krangling inne på kontorene går bare utover naturen d det bygges mer og mer før dere skjønner alvoret og får bestemt dere. Dette er en vandalisme og katastrofe på høyt nivå og jeg krever straks tltak og tilbake trekning av konsesjoner og alle godkjennelser innen mølleutbygging.. jeg ser helst at de som først godkjente dette må sparkes og alle ledere innen mølleutbyggingen må stllles for en domstol og kreves for milliardbeløp.. Naturen får vi aldri tilbake uansett pengebeløp. Så jeg ber dere plz stopp dette nå. Tar dere fra meg urørt natur er det som å ta fra meg livet mitt