Forsiden

Høringssvar fra Astrid Kjuus Øverby

Dato: 30.09.2019

Vindkraft på land er fullstendig misforstått klimapolitikk! Det er rett og slett galskap å rasere uberørte naturområder og dyreliv på den måten. Ta en titt på allerede utbygde områder, hvor vanskelig er det å forstå hvor vanvittig galt dette er! For noen år tilbake lo man litt hånlig av de kommunene som solgte E-verkene sine til store aktører eller av de såkalte Terra kommunene. Vindkraft utbyggingen som foreslås er millioner av ganger verre.

Dere er i ferd med å selge naturarven til utenlandske aktører som kun tenker profitt!! Det er IKKE deres natur og heller ikke vår, det er kommende slekters natur og en slik utbygging som NVE har foreslått vil rasere norske fjell, daler, kystlandskap for våre barn og deres barn. Vi låner naturen av dem og vi må ta vare på den.

Jeg roper Nei, Nei og atter NEI til vindkraft på land!! Stopp denne galskapen nå! Lytt til fagfolk, DNT og SINTEF. Lytt til de som allerede har gjort sine dårlige erfaringer (les Tyskland) og lytt for all del til fornuften og hjertene deres. Vi skal redde klimaet, men ikke ved å rasere naturen for vindkraft!! Bygg ut vannkraften! Der er det mer og hente!