Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

La oss på vannscooter nyte skjærgården

Dato: 10.03.2017

Svartype: Med merknad

Hva er forskjellen på en båt og vannscooter idag? Før var forskjellen større, det var mer lyd og kanskje også litt mer ukjent. Nå er vannscooter blitt noe folk i alle aldre har - det er en liten båt som passer ypperlig for å oppleve skjærgården, både for de som ikke har råd til eller behov for en større båt. 

Jeg har kjøpt meg min første vannscooter og gleder meg til å oppleve skjærgården, bli bedre kjent og nyte livet på sjøen. Jeg har ingen intensjoner om å kjøre gris, som det virker som mange har et inntrykk av at folk med vannscooter gjør. 

Det tror jeg ikke er noen fellesnevner - noen vil det alltid være, både med båt og andre fartøy. Men husk at det også er regler for båter - så hvorfor ikke la oss med vannscooter nyte livet og sjøen som alle andre båtfolk. Vi ønsker ikke føle oss som kriminelle og må være redd for å se politibåten når vi er ute og nyter. Vi ønsker å bli likestilt med alle andre båter i alle fasonger og størrelser. 

Jeg håper jeg kan få lov til å nyte sommeren som alle andre båtfolk på min vannscooter. Jeg skal love og følge reglene for båt, og vise hensyn. Det tror jeg også de fleste andre kommer til å gjøre.