Forsiden

Høringssvar fra Kenneth Olsen

Dato: 26.12.2021

God Jul REGJERINGEN.

Her har regjeringen vist oss at de som styrer landet vårt har skylappene på og følger ikke med i timen.

Steinar Madsen, sjefen i legemiddelverket er anmeldt for drap på over 1000 nordmenn for å nekte norske leger å behandle pasientene sine med trygge medisiner som Ivermektin og annet dem måtte ønske.

De sentraliserte organer i myndighetene har vist det norske folk, grov inkompetanse når det kommer til anbefaling av legemidler.

Dere har vist komplett ignoranse for tried-and-tested metoder og best-practises.

Dere har vist fullstending mangel på bruk av first principles i møte med "et nytt virus"

FHI omdefinerer språket på en måte som George Orwell advarte oss at de en gang vil gjøre, dekker FHI og de sentrale myndigheter over bivirknings skandalen i det største medisinske eksperimentet i menneskets historie.

I mens alt dette foregår.

Så har regjeringen og stortinget så stor mangel på skam, kunnskap, selvinnsikt og ansvar at dere tenker at dere vil sentralisere medisinsk informasjon til alle mennesker i hele Norge?

Overton Vinduet er flyttet langt allerede og lengre skal det flyttes

Steinar Madsen, Espen Nakstad, Bent Høie og Erna Solberg kommer til å bli stilt for krigs rett og kanskje henrettet hvis de blir funnet skyldig.

Å utsette det norske folk for medisinske eksperimenter med ureverserbare bivirkninger vi ikke har forsket lenge nok på.

Vaksine eksperimentet har allerede brutt ALLE 10 kodene i Nuremberg loven i FEBRUAR 2021 og hvis dere fortsetter i dette sporet er jeg sikker på at den sittende regjeringen kommer på tiltalebenken ved siden av den forrige.

God Jul

Kenneth Olsen

Kennethlol@gmail.com