Høringssvar fra Niclas Thoresen

Dato: 10.04.2023

Nei takk til mere kontroll fra våres kriminelle politikere.

Nå har vi 34 Rudolf Steiner skoler i vårt land. Han sa tydelig etter forrige "pandemi" at Viruses are simply excretions of a toxic cell..

Så da lurer jeg på hvem som juger.

Når man ser hvem som har styrt oss under denne "pandemien" så kan man nevne Bent Høie som kun har jobber 2 år på et hotell, og Erna Solberg som ALDRI har jobbet med noe som helst. Når Erna i tillegg har fått seg jobb i WEF og sitter i møter med Klaus Schwab som ikke engang er valgt av noen. I tillegg så var Klaus sin far en kjent nazist.

Så har vi Raymond Johansen som er rørlegger og skal styre helsen vår. Med daglige propeganda meldinger på t-banen om at vi skal bruke kaffefilter foran munnen, så skjønner man at folk er dumma ned så mye at logisk tenking ikke er mulig lenger når man blir bombadert med fryktmeldinger fra morra til kveld.

Det er bevist at corona testen som folk stikker opp i hjernen ikke fungerer i det hele tatt. Til og med charter Svein tok ut Nakkestad da ikke Nakkestad viste at det ble brukt 45 sykluser på testen.

Håper de som er med på denne svindelen blir tatt etterhvert og får sin dom.

Nå er det så mange som har fått hjerteproblemer etter vaksinering at det bør være unødvendig å fortsette denne galskapen videre.

Så Nei takk til disse SYKE reglene.

Vi er født frie mennesker og det skal vi fortsette med.

Åpne opp hemmeligholdte dokumenter også når dere først er i gang. Ingenting skal holdes hemmelig for folket.

ORWELL 1984 er en fin beskrivelse av hva som skjer idag. Total kontroll fra våres myndigheter. Mark of the beast systemet i Johannes åpenbaring 13:16

Det tvinger alle – små og store, rike og fattige, frie og slaver – til å ha et merke på sin høyre hånd eller på pannen.