Høringssvar fra Kirsten Anderson

Dato: 10.04.2023

Jeg er hundre prosent i mot en permanent forskriftshjemmel i smittevernsloven som gir staten mulighet til frihetsberøvelse og å direkte overkjøre grunnloven og alle menneskerettigheter.

Nå har vi akkurat vært gjennom en "pandemi" hvor det i ettertid viser seg at regjeringen har utført helt unødvendige overgrep mot befolkningen. Det finns utallige rapporter fra alle land at lockdown politikken har gjort større skade enn covid.

Masker virker ikke mot virus

PCR testene ble brukt helt feil og ga feil svar

Det fantes behandlinger mot viruset men de ble underkjent for at vi skulle ta injeksjonen som i ettertid viser seg å ha skadet og drept mange mennesker. Produsentene visste om bivirkningene men holdt det hemmelig.

Tall blir trikset med slik at overdødeligheten og drastisk fall i fødselstallene ikke skal komme frem. Bortfoklaringene for at så mange unge mennesker dør plutselig, er helt patetiske.

Hvorfor ønsket Erna Solberg 100 års hemmelighold om ting som foregikk under "pandemien" og avtaler inngått med vaksineprodusentene. Stortinget ga henne 60 år og bare det lukter vondt. Vi burde alle få innsyn i dette men i disse dager skal det bli mindre mulighet for innsyn i det våre såkalte folkevalgte driver med, mens befolkningen skal overvåkes døgnet rundt.

I disse dager er lederne av den " frie " verden ute og varsler om at de har enda en planlagt pandemi og for å sitere Bill Gates; så vil vi nok ta den alvorlig denne gangen. Mannen som aktivt jobber for å redusere antall mennesker på jorden. Bill Gates har forøvrig kjøpt WHO og ønsker nå å styre alle menneskers helse. Norge forer han med milliarder av kroner.

Med alle de nye regler og skatter som blir tredd nedover befolkningen, er det helt tydelig at det eneste dere jobber for er Klaus Schwab´s Great Reset hvor vi skal fratas alle friheter og rettigheter og bo i 15 minutters byer.

Jeg ønsker å påpeke at jeg overhodet ikke godtar å bli fratatt mine rettigheter. Kjerkol kan ikke på vegne av meg skrive under den nye WHO traktaten. Jeg forholder meg til grunnloven og menneskerettighetene som denne traktaten vil nulle ut. At dere ønsker permanent smittevernslov, er helt i tråd med det tyranneriet dere er i ferd med å innføre.

Dette burde det vært avgjort etter en stor debatt hvor alle fikk si sin mening uten sensur, og deretter fulgt opp av en folkeavstemning .Stortinget og Regjeringen (både denne og den forrige ) har dolket den norske befolkningen i ryggen. Jeg har null tillit til dere. Bevis at dere jobber for Norge ikke for EU/WEF etc.

Alle mennesker fortjener å leve i trygghet og frihet, ikke terror og tyranni som dere ønsker. Frykt er et usselt våpen og jeg er av de som ikke lar meg skremme av propaganda. Vi vil ikke underkaste oss og bli slaver i eget land.

Hilsen Kirsten