Høringssvar fra Annette van Vuuren

Dato: 10.02.2023

Siden Biden og WHO allerede i September 2022 har forklart at Epidemien/Pandemien ER OVER.

Gates og WHO har forklart at sprøytene ikke virker som håpt, smitten øker allikevel, og sprøytede for sykdommen allikevel, da er det IKKE LENGER BEHOV for disse MRNA_vaksinene.

Som legeutdannet person ser ingen behov for sprøyter oppmuntred av WHO, Gates eller Gates Foundation, Rockefeller Foundation. Vi mennesker er føydt med et effektivt immunforsvar system!

Små forskjøylerser, influensa går over av seg selv. Mennesker må tørre å føle noen vondter en gang i bland og vite at mennesker ikke har et evig liv.

Oppt il 2018 dødde det 2.000 mest gamle personer hvert år i Norge. Mindre enn 1.000 pr. år har dødd av sykdommen som coronainfluensavirus fra 2019 ga. Vi leger vet at coronainfluensavirus HAR EKSISTERT fått navnet sitt helt siden 1964. Alle mennesker vet at det hver høst kommer en ny mutasjon av viruset. Helt normalt. Forkjølelsen og influensa går over av seg selv.

Ikke bruk mine pensjonspenger til å gi dem til Big Farma, det er mine penger og jeg ønsker ikke at firmaer som lyver og oppdikter viruspigger - som leger vet alle mennesker har EXASOMER i kroppen sin (de bare kommer ut av skjulestedene sine under stress) - .

Ikke stol på det de som tjener penger på dette (farmaseutiske industrier, gates foundation , m.m.) snakker sant. Skulle de virkelig helbrede alle sykdommer som de sier i salgspraten sin, da vil det ikke lenger være behov for medisiner og vil Big Farma gå konkurs!!!

Jeg sier meg imot at Norge Norske staten Kongen ønsker å forplikte folket til medisin eller tiltak folket ikke ønsker. Jeg er en av dem og langt fra eneste.