Høringssvar fra Andiran Lionheart

Dato: 12.03.2023

Dette kan igjen føre til maktovergrep, som skjedde under covid-19. Sars-cov 2 var aldri en allmenfarlig sykdom, men førte likevel til isolering, lockdown, maskepåbud og press om vaksinering.
Dessuten den psylkiske belastning av å bli hetset og sensurert hvis man stilte spørsmål eller var uenig.

Siden covid-19 ikke var farligere enn vanlig influensa- men ble hauset opp av en falsk pcr-test, falske statistikker og media-press- så er det ingen grunn til å forlenge smittevernshjemlene eller endre de- det er nok å følge de reglene man hadde før covid-19.

Samtidig bør regjering og storting opprette en uavhengig korona-kommisjon- som går igjennom de overgrep som ble gjort og stille de ansvarlige til ansvar- nå som det også kommer fram at myndighetene i USA hadde en direkte linje til Twitter der de ba om sensur- og brøt US Constitution, og at det bør diskuteres i Stortinget at FBI nå har sagt at det er sansynlig at Sars-cov2 oppsto ved the Institute of Virologi i Wuhan, der det ble forsket på "gain of function" med flaggermus-virus, finansiert fra Fauci via Eco Health Alliance - samme Fauci som pushet vaksinene og fikk penger av Moderna.