Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Referanse: 145174

Dato: 05.02.2023

ET KLART OG TYDELIG NEI!

For det første finnes det plenti av medisiner for virus så dette regelverket kan dere spare dere! Både Ivermectin/Hydrxyklorokin m.fl. har fungert utmerket under hele plandemien.

Har helsefagsbakgrunn. Skjønte at dette IKKE var en reel pandemi tidlig, men en smittepandemi og planlagt aksjon (event 201) som Erna Solberg fikk 60 års hemmelighold for fordi ellers ville folk bli forbannet.

Dere har brutt loven gjentatte ganger og fått kritikk av flere både innen lov og helse.

Hverken masker eller Lockdowns er nok av studier på er mer skade enn hensikt.

Når folk blir vanlig syke uansett virus eller annet så er det hver enkelt sitt ansvar å bli hjemme. Vi trenger hvertfall ikke staten som barnepike!

Det lovverkstullet dere driver med nå er bare en måte å beholde dette tullet på i håp om at WHO får alle ombord på den nye traktaten nå som Kjerkhol har gitt bort vår suverenitet i pandemihånderinger. Hun er hverken fagutdannet eller den skarpeste kniven i skuffen.

Dessuten er pandemien over! Thedros i WHO er under press fra Bill Gates som er stor sponsor. Å si noe annet er direkte useriøst og løgn. Dette viruset muterer så fort at vaksinene er ubrukelige. I tillegg har de gitt mer dødsfall og bivirkninger enn ALLE vaksiner siste 30 år!

Hele denne pandemien med feilslått vaksinering er en ren skandale.

Jeg fulgt eksperter og nyheter og data fra hele verden helt fra starten av og det hele er bare tull og ledd i the great reset planen frem til 2030. Det bør legges til at jeg aldri har hat manglende tillitt til myndighetene tidligere og var positiv til å flate ut kurven i starten for å hente data. Men den tillitten har dere selv sørget for å ødelegge.

Bare spar dere bryet. Ikke en av mine pasienter eller andre jeg kjenner er interesert i en sprøyte eller lockdown eller maske til. Masken er et slavesymbol.

Dette har ingenting med helse å gjøre men er et ledd i mer overvåkning og kontroll på folk.