Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Referanse: 108242

Dato: 22.02.2021

Slettes ikke enig!

Har man et forhold over landegrænserne så går det en psykisk på å ikke kunne reise å se vedkommende. Enda bedre er det at vedkommende ikke får komme hit og sitte i karantene hos Meg.

Usikkerheten som ligger, man vet ikke når man kan sees. Vet ikke når man får være ordentlig samme, legge planer... jeg har en datter som har sett kjæresten min som sitt mannlige forbilde. Hun har ikke en far i sitt liv han får ikke komme hit å være sammen med oss fordi hun ikke er registrert som hans stedatter.

Synes det er forferdelig at dere skildrer mellom gifte og ikke gifte. Det ødelegger mange forhold. Det tærer mye på en i en allerede TUNG hverdag!!

Det eneste jeg ser frem til for tiden er å høre stemmen hans. Jeg tørr ikke tenke på at jeg snart får sett min kjære..for jeg blir bare skuffet. Og jeg som allerede sliter litt psykisk, gjør denne situasjonen det enda verre for meg og nok MANGE andre.

Ønsker tilbake til hvor kjærester fikk komme inn. Og de fikk holde karantene tiden hjemme hos sine kjære. Det er ikke ved desse innreisene at smitten kommer inn!