Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Referanse: 155140

Dato: 24.02.2021

Nå må noen av de voksne våkne opp.

Min kjæreste og jeg får ikke treffes. Det er helt ubegripelig at et så inngripende tiltak i min tilværelse har vart i snart et år. At regjeringen tillater seg å hindre mitt samvær med min nærmeste er ikke greit. Dessverre er samlivsformen som min kjæreste og jeg har valgt ikke god nok til at hun tillates å krysse grensen for å treffe meg. Dette har regjeringen bestemt og de gjemmer seg bak smittevern og folkehelse. Dette er så inngripende at det er vanskelig å finne ord. Hva gjør mitt forhold mindre eller mer viktig enn ekteskap? Hva om regjeringsmedlemmer som krysser kommunegrenser ble hindret i å være sammen med sine ektefeller? inn og ut av Oslo må jo definitivt være høyrisiko.

Mæland mener det ikke går an å bevise kjæresteforhold på en lett måte og at det er mange som jukser med kjæresteskjema erklæringen. Min signerte erklæring burde være godt nok. i tillegg kan jeg lett bevise mitt forhold med min kjæreste med titusenvis av bilder og tusenvis av filmer. Burde være lett nok? Er lette løsninger alt Mæland har kapasitet til?

Hvor er dokumentasjonen på alle disse som jukser?

Hvor er dokumentasjonen på den såkalte "importsmitten" kjærestegruppen har dratt med seg inn i landet?

Nå må regjeringen slutte å tulle. Kjærester og familiemedlemmer må slippe inn i landet. De må kunne ha karantene på egnet sted. Dette er sunn fornuft.

"Dugnaden" innebærer en jevn byrdefordeling. Å kunne tilbringe tid med sine nærmeste burde være et minimumskrav.