Høringssvar fra Magnus Ruud Jonassen

Dato: 26.02.2021

Innreise restriksjoner for pendlere som reiser gjentatte ganger over grensen for arbeid bør kontrolleres og begrenses der det er mulig.

Når det er sagt...

At familier, de med partnere i utlandet og de som muligens prøver å stifte en familie i Norge blir holdt fra hverandre er ikke akseptabelt.

At man ikke er gift er ikke en grunn til å ikke få se hverandre. Mange som ikke gifter seg i disse moderne tider.

Mangle på dokumentasjon har blitt gitt som en grunn til at kun gifte partnere gies tilgang til landet. Dette er fullstendig feil tankegang.

Danmark har lenge tillatt at kjærester får tilgang inn i dems land, ved hjelp av et kjæreste erklærings skjema. Dette er fullstendig mulig å ha i Norge også.

Norge som skal gå fram som et eksempel for andre land, Norge som har en sosial bakgrunn av omtanke og medmenneskelighet, Norge som kaller oss selv "verdens beste land".

Det er ikke så veldig "norskt" å holde partnere fraskilt fordi noen ikke klarer å holde de fastsatte krav om karantene og tester. Eller unnskyldningen om mangel på dokumentasjon på forholdet. Norge burde stole mer på sine egene borgere enn det.

Bruken av sosiale medie tegn regner jeg som uprofesjonelt, men nå har jeg fått nok av mangel på omtanke fra det landet jeg verdsetter så høyt. Vi er mange som ønsker å se våre kjære igjen.

#slippossinn

Mvh

Magnus RJ