Høringssvar fra Lorenzo Pierfelice

Dato: 20.03.2022

NEI TIL FORLENGELSE AV MIDLERTIDIG FORSKRIFTSHJEMLER I SMITTEVERNLOVEN OG HELSEBEREDSKAPSLOVEN FOR HÅNDTERING AV KORONAPANDEMIEN!
Nå må dere stanse all forsøk på dette kontrollbehovet og maktarroganse som er uten sidestykke! Dere hadde nylig et høringssvar ute som dere fikk rekordstor tilbakemelding på. Nå prøver dere dere på nytt med en frekk og freidig måte midt i mediestormen hva gjelder krigen i Ukraina, slik at folk ikke får det med seg, og dere skal late til å tro at dette ikke er noe som engasjerer folk. Dere er spesialister på å kamuflere deres egen skjulte agenda, noe som ikke kan kalles for annet enn ondskap satt i system.

Når en heller ikke kan vise til effekten av eksisterende tiltak, FHI har ingen forskning å vise til, møtereferater fremvises ikke, men legges under hemmelighold, ja da forstår folk flest at noe skurrer.
I tillegg har en nå høyere innleggelser enn før vaksinering, noe en ser i flere land. Overdødelighet begynner å vise seg i samme land som har høy grad av vaksinasjon( eller gen terapi som det egentlig er)og bivirkninger dukker opp i hopetall, så da bør en virkelig stoppe denne galskapen. Folk begynner å skjønne at noe annet ligger bak.

Gjør jobben deres og kjemp for nasjonalstaten, ikke for en utenlandsk myndighet.