Høringssvar fra Aksel Jensen

Dato: 21.03.2022

FORLENGELSE AV MIDLERTIDIGE FORSKRIFTER BØR IKKE FINNE STED

Mange av restriksjonene under den antatte koronaepidemien har blitt innført på sviktende grunnlag i forhold til Norges Grunnlov, Nürenbergkoden og Menneskerettighetene.

Dette blir ytterligere forsterket når man ser hva som kommer fram under GRAND JURY, The court of Public Opinion - videohøringene som foregikk over flere dager i februar, ledet av den kjente advokaten R. Fuellmich Se: https://grandjurythecourtofpublicopinion.com/

Allerede i innledningsforedraget til Fuellmich får man svært sjokkerende informasjon.

Målet med høringen var først å samle nok informasjon og vitnesbyrd fra ekspertvitner slik at tiltale kan tas ut for de hovedansvarlige for koronasirkuset. I første rekke gjelder det disse 6:

Christian Drosten, tysk virolog, oppfinner av PCR testen

Dr. Anthony Fauci, direktør Det amerikanske helsedirektoratet

Tedros Anthanon Gebreyesus, direktør WHO - verdens helseorganisasjon

Bill Gates

Blackrock

Ingen som har sett denne videoserien på over 25 timer kan forbli uberørt av det som kommer fram. Serien kalles også for Nürenberg II, og det med rette. Vaksiner og pandemi er bare toppen av et isfjell som består av en mye mørkere global agenda. Dette er ikke konspirasjonsteori, men ekte konspirasjon som faktisk har foregått i mange tiår.

Kriminalitet, social engineering av befolkningene, folkemord og økonomisk vinning er begreper som her settes i sterk forbindelse med koronavaksineringen. Leger og mikrobiologer fra hele verden er opprørte og samler seg i motstand mot det som skjer. (se World Doctor Alliance).

Ett av vitnene, en overlever fra holocaust, sier det faktisk så sterkt som dette: Historien gjentar seg. Grunnen er at oppskriften, manus, fremdeles er akkurat det samme som forrige gang.

Åpner man øynene, ser man det selv også. Forlengede restriksjoner vil med slike opplysninger og vitnesbyrd være utenkelig.