Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Referanse: 208113

Dato: 11.03.2022

Det har vært stor protest vedr. forrige forslag dere kom med, og nå forsøker dere enda en gang til! I 2 år har vi levd med restriksjoner. Da den forrige regjeringen gikk av, ble det meddelt at Covid 19 kun var en influensa. Faktum er at ved vanlig influensa, dør flere enn ved covid 19. Vaksinene tar livet av en masse mennesker og er ikke vaksiner, men biovåpen. Mange som overlever, har fått store bivirkninger og dette bør politikere, helsemyndigheter stå til ansvar for.
Vi trenger firmaene våre og dere er ansvarlig for at mange små, mellomstore firmaers vanskeligheter og konkurs pga nedstengning i tide og utide. Det betyr at dere har 0 respekt for hva det norske folket mener og kjører eget løp. Dette må stoppes. Nå er det nok!
Det er ingen grunn til å videreformidle tiltak som koronapass, innreiseforbud eller utreiseforbud osv. Heller ikke å gjøre forskjell på vaksinerte/uvaksinerte som må opphøre. Dvs. SKAL noe gjøres, må de vaksineres plasseres et sted hvor de ikke smitter de uvaksinerte. Det er de vaksinerte som er farlige, dette vet forskere over hele kloden, mens politikerne følger ordre fra et helt annet hold som er lik over hele hele jorden.
Hele dette forslaget må forkastes. Ta heller opp hva slags behov man trenger som hvordan uvaksinerte kan beskytte seg mot de vaksinerte. Ta heller opp hva slags behov man trenger om man har behov for handlingsfrihet rundt ett forslag. Stopp i tide. Nå har vi fått nok.