Høringssvar fra Hannah

Dato: 20.03.2022

Nei, vi trenger ikke noe forlengelser med unødvendige tiltak. Vi trenger ikke flere midlertidige loveendringer. Ei heller forlengelser av dem.

Det er nok frihetsberøvelse av vanlige folk nå. Noe folket uvitende har vært medskyldig i. Ved å finne seg i urimelige krav og unødvendige tiltak. Men nå er det på tide å sette foten ned. Oppfordrer alle til å leve som før koronaen, og virkelig bruke stemmene sine.

Tiltakene og vaksinene har ikke hjulpet.
Derimot har de gjort vaksineprodusentene styrtrike. Operasjoner og livsnødvendig helsehjelp har blitt utsatt. Familie har blitt nektet samvær med terminale familiemedlemmer. Barn har blitt lært opp til å lære frykt. Arbeidsplasser og bedrifter har gått tapt. Verst av alt er splittelsen i befolkningen, som en konsekvens av tiltakene.

Prisstigningene på varer er også en konsekvens av de unødvendige nedstengningene. Ved å stoppe produksjon og handel, har dette forårsaket mangel. Noe som også er med på å presse opp prisene.

Vi får ikke en normal hverdag igjen, før folk tar tilbake hverdagen selv. Hadde vi gjort dette for to år siden, hadde vi aldri fått noen pandemi heller. Anbefaler folk å kvitte seg med verdiløs underholdningslobotomi i hverdagen også. Da kan kanskje den kritiske sansen trenes opp igjen. For den trengs virkelig.