Høringssvar fra Erlend Hunnes

Dato: 17.03.2022

"Hvis myndighetene frykter folket har vi et demokrati. Hvis folket frykter myndighetene har vi et tyrannivelde»

Vi er alle like mye verdt. Din verdi som menneske kan likevel måles i hvordan du behandler andre - det sier mest om deg.

Jeg vet ikke hvem du eller dere er som eventuelt leser dette høringssvaret. Det jeg VET er at du/dere mest sannsynlig står i leddtog med dem som ønsker å skape en dystopisk fremtid for innbyggerne i Norge.

En slik fremtid vil ramme DEG.

Den vil også ramme DINE barn, og eventuelt DINE barnebarn.

Hvis ikke DU som leser akkurat dette gjør ditt for å STOPPE denne galskapen bidrar du til å ødelegge livet til flere tusen mennesker, enten gjennom å redusere deres mulighet til skole, inntektsgivende arbeid og menneskelig aktivitet, eller så bidrar du til at flere tar en injeksjon hvor noen batcher medfører uopprettelig skade på mennesket som tar den, eller i verste fall død. Etter halvannet år med denne injeksjonen på verdensbasis er det nok av dokumentasjon på hva som kan skje i kjølvannet av å ta en slik sprøyte.

Selv om hovedstrømsmedier har server løgner og frykt i snart to år er det stadig flere som ser hva som FAKTISK foregår. Dette dreier seg ikke om helse, men om politikk. Vi har ingen pandemi. Vi har en test-pandemi, hvor det brukes en test som ikke kan si noe om infeksiøse sykdommer. Alt for å generere høye tall med såkalte "smittede". Det er som en influensa pluss/minus. Vi hadde ingen overdødelighet i Norge i 2020, derimot steg dødstallene etter at den såkalte vaksinen ble rullet ut.

Injeksjonen er ingen vaksine. Innholdet i den er en sak i seg selv jeg ikke skal gå inn på. Det har aldri lykkes å lage vaksiner mot virus i korona-familien fordi disse muterer så hyppig. Det er vel derfor de injiserte blir syke selv om de har tatt aldri så mange doser. Å kreve at befolkningen skal utsette seg for denne skadelige injeksjonen er helt hårreisende. Å potensielt ødelegge den fine menneskelige organismen til barn er ekstremt respektløst og kan likestilles med eksperimentene tyske leger gjorde under 2. verdenskrig.

Advoktat Reiner Fuellmich og hans team kjører i disse dager en Class Action Lawsuit som man kan følge på www.grand-jury.net Der får man innsikt i hva dette FAKTISK dreier seg om, og alle feile premisser for denne såkalte pandemien. Et stort team bestående av blant annet 100-vis av medisinere og jurister verden over har jobbet i over ett år med å samle dokumentasjon og bevis til denne saken.

Dette er planlagt i lang tid i forveien, og målet er en total omveltning av økonomien samt total kontroll av alle innbyggere. På sine nettsider legger ikke World Economic Forum skjul på hva de har for hensikter (eller ønsker om hva Davos-klikken skal gjennomføre i sine respektive hjemland). Lockstep-scenarioet til Rockefeller Foundations dokumentet «Scenarios for Future Development and Technology and International Development» beskrev allerede i 2010 hva vi nå opplever.

WHO er en såkalt ngo, non-governmental organisation, kun bestående av mektige privatpersoner som representerer landene de kommer fra. At WHO ønsker å overstyre grunnloven i medlemslandene er horribelt. At vi i Norge har såkalte "nordmenn" som overleverer norsk suverenitet til påberopte overnasjonale krefter er mildt sagt hårreisende.

Vaksinepasset har ingenting med helse å gjøre. Det handler bare om kontroll som finanskapitalen og diktatoriske myndigheter kan utnytte til hva de måtte ønske. George Orwells roman "1984" har aldri vært mer aktuell.

Dette er ikke riktig. Hvis DU som leser dette har snev av integritet vet du at du er med på noe som ikke er holdbart. Som vil ramme deg selv og din slekt i generasjoner fremover.