Høringssvar fra Einar Sørbye

Dato: 20.03.2022

Undertegnede er imot forlengelse av Koronasertifikatet.

Hovedbegrunnelse er at myndighetene da får makt til å presse folk til å vaksinere seg med vaksiner som ikke er utprøvd ordentlig.
Det er drastisk og umoralsk å presse på store menneskemengder en helt ny vaksinetype, før det er gjennomført større dobbelt-blind studier.

Jeg er også ganske usikker på om WHO har vår beste helse i fokus, når vi vet at de som tar de store avgjørelser i WHO er i nær kontakt med medisinindustrien. Har vi mistet helt av synet at vi kan beskytte oss naturlig med vitaminer, mineraler, natur og litt bevegelse?
For ikke å snakke om at det finnes andre relativt rimelige medisiner som beviselig stopper infeksjon ganske effektivt.

For oss som liker å se begge sider av en sak før vi bestemmer oss, er det blitt observert at de som har et annet syn på mRNA vaksiner enn "mainstream" ikke kommer til orde i de vanlige medie kanalene.
Det finnes nå tungvektere av forskere som kan legge frem bevis for at de nye mRNA vaksinene er skadelige for mennesker! Hvorfor blir de sensurert. Skulle gjerne sett en debatt mellom for og imot. Man kaller disse forskerene konspirasjonsteoretikere nå. Før Corona var disse forskerene anerkjente og hadde toppstillinger i forskningsmiljøene. Hvorfor skulle disse risikere jobb, penger og mobbing for å advare oss om at noe var galt?

Et annet bevis for at noe er galt kommer nå sakte men sikkert til overflaten. Etter at mRNA vaksinene har vært i bruk en stund ser vi at dødstatistikker viser nå en overdødelighet. Flere livsforsikringselskaper har offentliggjort dødstall som går langt over normalen. Til gjengjeld var det ikke noe overdødelighet året 2020 da vi ikke hadde mRNA vaksinene.

Så for å avslutte ser jeg med gru på at regjeringen i stor grad stoler på såkalt offisiell informasjon fra WHO, som nå styres av økonomiske interesser.

Jeg anbefaler alle å lete opp informasjon både for og imot coronasertifikat på nettet. Det er bare litt mer vanskelig å finne informasjon om de negative sidene.

Vennlig hilsen Einar Sørbye