Høringssvar fra Gerd Sorø

Dato: 21.03.2022

Høringssvar : Nei og atter nei til forlengelse av reglene om koronasertifikat !

Dette er et utrolig svik mot Norge av tidligere og nåværende regjering. Dette er ikke bare angående forlengelse av koronasertifikat, men ett dypt inngripende mot friheten til det norske folk. Jeg vil kalle det rett og slett et facist-inngripende.


Regjering og storting burde skamme seg over å komme med noe slikt. Og på toppen å forsøke å villede folket at det har noe som helst med helse å gjøre. Dette er Schwab , Rockefeller, Rotchild og Gates bla. som driver skånselsløst sin globalist-politikk.

Trodde ikke Norge hadde slike feige ledere som viser seg å være overløpere for «The Great Reset» for å mele sin egen kake og gi vekk det norske folks naturlige frihet for egen vinning.

Både Erna Solberg og Støre savner ryggrad og tar del i straffbare kriminelle handlinger. De bryter grovt med Nuremberg-kodene og menneskerettighetene. Hele stortinget støtter Agenda-2030 og må skiftes ut for å få et styre som er for nordmenn og Norge.

Er også i mot den internasjonal pandemi-grunnlov som WHO nå prøver å etablere. Både lovendringene som Norge nå prøver å få etablert og pandemi-grunnloven til WHO har samme målsetning og det er de samme kriminelle kreftene som står bak.