Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Referanse: 362726

Dato: 19.03.2022

Jeg føler en stor sorg.

Jeg hadde ikke trodd dette om vår nye regjering , AP og SP, valgt av folket. Håpet dere at det skulle gå under radaren ? Et nøye valgt tidspunkt, med krig og sånn ?

WHO har sin agenda og nå vil dere overlate oss fullt og helt til dem. De planlegger å bli verdens helsemyndighet, planene er klare , og da passer det veldig godt å utvide våre unntakslover ett år til , slik at deres lover vil gjelde I Norge.

Det er ikke til å tro.

Hør her: Vi vil ha tilbake vår grunnlov nå , og ikke styres etter smittevernloven! I følge respekterte jurister er dette ulovlig , vi har ingen pandemi lenger. VåRT Storting er fullt i stand til å håndtere evt. plutselige kriser og gjøre nødvendige grep . Vi vil ikke snikes inn I WHOs lovverk , vi vil selv bestemme gjennom våre folkevalgte.

Jeg trodde Erna og Høyres politikk var fortid. Men nei. Derfor vokser Rødt. Derfor taper AP. Og hvor er SP ? Ikke I Helsedepartementet. Rødt vil fortsette å vokse hvis ikke AP viser at de er et sosialdemokratisk parti med respekt for sine velgere. Vi ønsker å Være en selvstendig nasjon med godt internasjonalt samarbeid. Ikke globalisme. Og ikke at vi oppfører oss som om vi er fullt medlem I EU.

Ja, vår statsminister kalles globalist. Han må bestemme seg. Hvor ligger først og fremst hans lojalitet, hos EU ,hos WEF , hos WHO , hos USA , hos Larry Fink el. Eller først og fremst hos hans eget land , der hans eget folk har valgt ham som sin fremste tillitsmann. Han kan ikke strekke seg I alle retninger. Og han må Være modig på sitt lands vegne. Det er trist å se ham på sidene til WEF ,hvor han deltar I lukkede møter uten demokratisk kontroll. Et salgs frimurerI ledet av en person med tilsynelatende patologisk personlighet. Verdensregjering og ny verdens orden , intet mindre. Hvorfor er dette tiltrekkende.? WEF er allerede inne I FN med sin offentlig/privat agenda. De er inne I regjeringer , vil ødelegge offentlig økonomi, velferdstat, nasjonalstaten ... Og hva skjer når pengefolket er skikkelig innenfor , da vil jo de bestemme og ha styring ,de som betaler så mye .... Adjø demokrati. Vår statsminister skal ha uttalt at vi må ha tettere bånd mellom finans og politikk etter møte med Black Rock. Ja mange vil ha mer enn en fot ned I oljefondet vårt.

Hva vil jeg med disse betraktningene, kanskje vise at vi er flere og flere som følger med og skaffer oss kunnskap og ser hva som henger sammen. VI ser en retning vi ikke vil ha. VI får bruke vår stemmerett , ennå er vi et selvstendig land . Vær snill og husk at dere er valgt av oss. Ta en time out og se på hva som er sauset ihop I verden idag.

Sosialdemokratiet og blandingsøkonomien har tjent oss godt . Ikke la oss lure til å ødelegge dette.

Tilbake til norsk lov og WHO. Der har en teknokrat fått stemmerett og status som eget land . Han er stor eier I Big Pharma . Hva skal man kalle slikt.. WEF er inne der , og disse skal få Være med og bestemme verdens helsepolitikk. Det må ikke skje.

Vern våre egne helselover

Vern vårt demokrati og gi oss grunnloven tilbake.

Ingen forlengelse av smittevernloven , skrot forslaget , tenk selv og vinn folks respekt !

Hilsen bestemor.