Høringssvar fra Natalie Lauritzen

Dato: 21.03.2022

Forfedrene våre kjempet hardt og lenge for å få bygget opp det demokratiske Norge som jeg kjenner fra barndommen. Det frie, trygge Norge. Hvor man på 17 mai feirer grunnlovens dag stolt, og hvor alle står likeverdige; menn som kvinner, uansett bakgrunn, seksualitet, religion, jobb, saldo på konto eller helse status, alle er vi verdifulle, har ytringsfrihet og stemmerett.

Og nå i 2022, 208 år siden grunnloven ble vedtatt på Eidsvoll, og 112 år siden kvinner fikk stemmerett, så står vi i stor fare for å miste det hele.

Hvorfor, fordi den folkevalgte regjeringen prøver å innføre et Corona serfikat som går i mot norske og utenlandske lover, og også er i strid med menneskerettighetene våre.

Det her handler ikke lenger bare om helse, men om makt.

At regjeringen kan true med tvangs vaksinering, vaksinering av små barn, isolasjon fra andre om man er uvaksinert, nektes adgang til utesteder, trusler om å miste jobben og smittevern foran menneskerettigheter!

Det her er hårreisende! Hjertet mitt gråter for barna mine, og den yngre generasjonen av Norge.

De har allerede mistet så mye over de to siste årene, konsekvensene kommer vi ikke til å se på lenge. Og nå prøver regjeringen å innføre dette? Da kommer Norge til å gå fra et demokrati til ett diktatur, vil du virkelig leve i et tyranni? Hvor det norske folk blir segregert på grunnlag av vaksine status? Skal vi virkelig leve i apartheid, noe som ble kjempet hardt i mot i så mange år i Afrika?

Alt dette pga et virus som gir en luftveisinfeksjon? Virkelig!? dette henger ikke på greip!

Jeg sier herfra i fra, om at dette er jeg aldri med på. Det er ikke innafor, uansett hvordan man snur og vender på det.

Hilsen Natalie Lauritzen