Høringssvar fra Niklas

Dato: 06.03.2022

Hei,

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne med å uttrykke hvor utrolig skuffet jeg er over norske myndigheter som i det hele tatt vurderer å påtvinge denne "vaksinen" som ikke bare kan ta livet av deg umiddelbart hvis du er uheldig med "lot-nummer", men også fører til veldig rask fremgang av underliggende kreft-celler og nevrologiske sykdommer. Det fins altså så ubegrenset mye forskning på dette området og det er jeg helt sikker på at dere allerede vet om så jeg trenger vel egentlig ikke å linke til det, men dere får uansett en link til de nylige hemmeligstemplede dokumentene Pfizer måtte oppgi i Texas og en artikkel om hvordan de vaksinerte utvikler Aids. Myndigheter og massemedia er allerede skyldige i massemord og hvis dere tvinger dette på voksne og uskyldige barn vil det aldri kunne gjøres om og dere er virkelig på gal side av historien i denne saken. Husk at det er kun en liten andel av vaksineskadene som rapporteres.

https://steigan.no/2022/03/hvem-skal-betale-for-dem-som-blir-rammet-av-vaksine-aids/

https://steigan.no/2022/03/pfizers-egne-dokumenter-gir-et-rystende-bilde-1200-dodsfall-pa-90-dager-og-genetiske-skader/

Har alltid tenkt at norske myndigheter er på befolkningens side og ikke lar seg lokke av penger fra vaksine-selskapene og at det alltid har vært fritt vaksinevalg i Norge. Husk at de fleste dere kaller "anti-vaxxere" aldri har vært imot vaksiner tidligere, men er imot denne vaksinen pga de forferdelige konsekvensene den har for folk helse og sjel.

Husk at dere starter en krig mot norske innbyggere hvis dere gjennomfører disse lovendringene som aldri vil kunne gjøres godt igjen uansett hvor mye medisiner og helse-hjelp dere prøver å helbrede oss med igjen.

Er allerede dypt skuffet over myndigheter over hele verden og trodde aldri dere skulle følge i de store korona-diktaturenes fotspor. Håper dette er siste gang vi må ha denne debatten og lykke til med å helbrede de som allerede er skadet for livet av disse vaksinene med kreft, nevrologiske og anti-immune sykdommer. Det kommer til å bli dyrt for oss og dere har allerede mye blod på hendene. Håper vi kan gjennopprette tilliten til dere og at dere starter og anbefale medisin som faktisk virker.

Hilsen Niklas