Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Referanse: 218330

Dato: 27.11.2020

Hei,

Jeg er en av de uheldige nordmennene som har en kjæreste i utlandet. Han er fra Belgia (ikke norsk statsborger) og jobber innen finans. Hans hverdag går på å jobbe 12+ timer om dagen som han blant annet gjør hjemmefra. Tidligere har ikke vært noe problem for han å besøke meg da han har gjennomført 10 dagers karantene i min leilighet mens han hadde hjemmekontor. Jeg har bil og har ofte plukket han opp fra Gardermoen

Jeg forstår at dere måtte sette streken noe sted men å ikke møte en man elsker er utrolig vanskelig. I denne forderlige tilværelsen under pandemien har det vært et lyspunkt i mitt liv å kunne ha han her i nærvær da jeg sliter mye med traumer fra fortid. Jeg ber der inderlig å revurdere karantenehotell for kjærester. Vi kan begge gå i karantene sammen dersom det er noe dere er med på.

Den eneste løsningen vi har nå er at jeg reiser ned til han og når jeg er tilbake er jeg i karantene alene i min leilighet :( Dette er ikke aktuelt og jeg ønsker at dere revurderer karantenehotell for kjærester.