Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Referanse: 180465

Dato: 27.11.2020

Hei.

Jeg er norsk statsborger med en sønn på tre år, også norsk statsborger som også er registrert på min adresse her i Bergen.

han skal fly hjem til jul fra Portugal sammen med sin far, far har finsk pass. Far får ikke lov å gjennomføre karantene sammen med sønn her hjemme hos oss.

dette gjør det umulig for min sønn og komme hjem til jul, da jeg er avhengig at far er sammen med sønn i karantenen. At sønn kan være på karantene hotell er helt mot sin hensikt, han er tre år. 10 dager på et lite rom når han har sitt eget hjem her?

hvorfor kan ikke far få gjennomføre karantene sammen med sin egen sønn i boligen min sønn er registrert på i folkeregisteret? Det er ikke noe hyggelig for far å sitte i karantene her opp mot jul når han også kommer hit for å være sammen med meg, forloveden hans, og være sammen som en familie vi tre etter mange måneder fra hverandre.

vær så snill. Jeg jobber som sykepleier døgnet rundt for å bidra i denne dugnaden det snakkes så varmt om. Gi oss familiene våre hjem uten karantenehotell.