Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Referanse: 144398

Dato: 26.11.2020

Forskjellen på å eie og leie bolig må fjernes . Om det kan dokumenteres at egnet bolig / leilighet står til disposisjon så må dette bli godkjent som egnet sted å gjennomføre karantene tiden .

Det er veldig krevende for oss som har familie , ektefeller og kjærester i utlandet. Jeg har selv kjæresten min i Sverige . Det tar på både psykisk og fysisk og ikke få treffe sine elskede. Jeg selv opplever mye engstelse og bekymring over å ikke få sett min kjære .

Jeg jobber selv i helsevesenet og har full forståelse for karantene og stenge tiltak , men dette med karantene hotell er helt bak mål etter min mening . Å sende sine kjære på karantene hotell i 10 dager er skummelt og en stor kostnad for mange . Det er heller ikke mange som har mulighet for å ta så mange dager fri fra jobben sin, for å sitte først på karantene hotell og så besøke sine kjære .

Det skaper et klasse skille blant folk når regjeringen skal sette forskjellige regler for deg å leie bolig / leilighet kontra det og eie bolig / leilighet . Dette er ikke greit !