Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Referanse: 113281

Dato: 26.11.2020

Kjære regjering,

Jeg har alltid fortalt andre med stolthet hvordan Norge er et land som er bygget på tillit, det er også den historie jeg alltid har fortalt meg selv.

Derfor er jeg faktisk litt sjokkert når det nå går mer og mer opp for meg at jeg nok ikke kommer hjem til familien til jul, fordi jeg jobber i Danmark, og fordi regjeringen ikke stoler på at jeg kan gjennomføre en karantene i den bolig jeg har til disposisjon, fordi jeg ikke eier den selv? Eller fordi jeg ikke er student? Jeg forstår virkelig ikke logikken, og den historie om tillit er ved å erstattes med en helt annen. Tenk at Norge kan finne på å forskjellsbehandle på den måten? Mine danske kollegaer tror meg nesten ikke når jeg forteller det, og helt ærlig har jeg faktisk vanskelig for å tro på det selv. 

Jeg har ikke sett familien min på ett helt år, men vi har hele tiden minnet hverandre om: "I det minste ses vi til jul. Det har Erna sagt". Det har holdt motet oppe, i en tid som har vært ufattelig vanskelig. Jeg håper inderlig at regjeringen beslutter seg for å stole på befolkningen igjen. :-)

Mvh R