Høringssvar fra Rebecca T.B.Wolsdal

Dato: 12.12.2020

Hei jeg heter Rebecca og er SVÆRT opptatt av egen helse, derfor drikker jeg ikke alkohol, spiser ikke sukker eller tar legemidler og er i en alder av 54 år svært frisk. Flere av mine nærmeste lever på samme måte og tar vare på kroppen sin og er nøye med hva vi spiser og hvordan vi lever. Derfor har vi et velfungerende immunforsvar som fint takler virus som corona, sars og andre influensatyper. Derfor er vi heller ikke en smittetrussel for andre.

Det å skulle ta en vaksine eller ikke, er vår egen rett til å bestemme/avgjøre, ikke fastlegen eller myndigheter. Det blir i så fall brudd på menneskeretten vi ALLE har som levende individ.

Når covid tar så FÅ liv så er det heller INGEN grunn til å skulle ta vaksine. I så fall må HVER ENKELT avgjøre det selv.

Det er fullstendig hysteri/galskap å lage et vaksineprogram når Corona fører til færre døde enn vanlig influensa. Det tyder i så fall på at de som er ansvarlige for å skulle innføre det, bli stillt for retten i menneskerettsdomstolen samt fritas sine verv.

Med hilsen Rebecca T.B Wolsdal