Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Referanse: 188525

Dato: 15.12.2020

Det er helt uaktuelt for meg og min familie og bli tvunget til å ta noen som helst form for vaksine. Regjeringen, kommunene eller fastlege har INGEN verdens ting med tvang av medikamentelle ingripen for enkeltindivider. Det at det i heletatt lagt fram som forslag er helt hårreisende. Vi lever ikke i komunistisk diktatur! Slike ting skal KUN foregå på frivillig basis av de som ønsker dette.

I tillegg er denne vaksinen hurtigutviklet og eksperimentell og har i flere land fått den raskeste godkjenning i historien. Hva vet vi om bivirkninger og andre symtomer som kan komme over tid da den ikke er testet i så lang tid enda? Ingen verdens ting.

Det å bruke frykt som brekkstang for å få gjenomført slike tvangsvedtak, pg.a. mannen i gata er redd for å bli smittet og kunne dø, er motbydelig. Det bryter med flere av Grunnlovens paragrafer og Menneskerettigher.

For å se på statistikken når det gjelder Covid-19 så har 90% av alle døde en underliggende sykdom samt er 85 år eller eldre. Snakk om misvisende tall bare for å plante frykt i den generelle befolkningen om at vi trenger denne vaksinen. Vi trenger slettes ikke denne vaksinen, og ingen må kunne tvinge oss til å ta den.