Høringssvar fra Hedvig Langehaug

Dato: 14.12.2020

Jeg ønsker som privatperson å bli hørt på saken om tvangsvaksinering.

Jeg er 25 år og har hele livet foran meg.

Jeg har god helse og ser ingen som helst grunn til å bli påtvunget en vaksine som jeg ikke har eller kommer til å ha noen som helst nytte av. Så svaret er et meget tydelig NEI!

Jeg ønsker ikke at reglene skal endres slik at myndighetene kan med loven i hånden påføre befolkningen en eksperimentell vaksine.

Hele hasteprosedyren på vaksinen omhandler en ny genteknologi, hvor vi ikke aner konsekvensen av bivirkninger og videre utvikling. Dette er et rent eksperiment, hvor befolkningen, det norske folk, blir satt ut som prøvekaniner.

Pcr-testen som hele pandemien hviler på er konkludert som en ubrukelig test av et vitenskapelig forum. Hvorfor brukes denne fortsatt?

Farmasiindustrien har nå fått godkjenning til ikke å bli saksøkt om noen får bivirkninger og skader. Da stiller jeg spørsmålet om dette er nødvendig om vaksinen er trygg?

Denne type genmodifisert vaksine med nanopartikler har aldri vært utprøvd før. Jeg ønsker ikke å være prøvekanin for en vaksine som kun er en profittmaskin og suksess for farmasiindustrien, ingen andre!