Høringssvar fra Brit Evensen

Dato: 31.05.2022

Vi kan for det første ikke ha et helsevesen som ikke tåler et åpent samfunn. Ei heller en statminister som går bak folks rygg og stenger ned på en omdøpt influensasesong og kjøper inn vaksiner til 13 mrd skattekroner til noe som er et eksperiment på egen befolkning og nå gir 1000vis av bivirkninger. Nå viser studier av vaksineringen dessverre har gitt et svekket immunforsvar noe vi ser hvor alle har fått sykdommen uansett. Penger rett ut av vinduet. Folk under 70 år overlever stort sett dette.

Alle studier til nå viser at nedstengning kun knuser økonomien og masker har ingen effekt for virus og svekker immunforsvaret og gjør kroppen mer sur noe som ikke er særlig heldig om du er frisk eller kronisk syk.
All spritingen i den skala vi holdt på med ødelegger hudbarrieren mot bakterier og virus og gjør deg mer mottakelig.
Alle skjønner at denne isoleringen for barn og ung ikke er bra og for ikke snakke om denne pinnestikkingen i nesen som strider mot alle regler for fornuftig medisin. Testen skal forøvrig ikke brukes til diagnostikk, og i hvertfall ikke på 40-45 sykler.
Dette har vært en omdøpt influensasesong til en lang øvelse i lydighet på en hel verdensbefolkning med tanke på nye ting vi kan vente oss for at noen få skal få til en en omstilling som ikke er så "great" for de aller fleste.
Hadde dette vært håndtert på en god måte hadde de ikke skremt befolkningen men beroliget den og sluppet til ordentlige debatter og ikke kjørt sensur på hele media og lagt opp til et klima hvor man ikke kan snakke om dette.
De ville ha rustet opp helsesystemet og intensivkapasiteten så vi var forberedt og gitt bonuser til de som stod i 1 linjetjenesten.
Disse cm mellom gjestene var jo helt latterlig!
Også antall gjester. Syke mennesker kommer ikke på besøk. Overlat ansvaret til til voksne mennesker å vurdere sin situasjon.
Vaksinen var riktignok frivillig men svært få opplevde dette og mange jeg kjenner tok mot sin magefølelse og vilje denne eksperimentelle injeksjonen med katastrofale følger for helsen.
Helsepersonell har sluttet i faget og begynt med noe annet fordi de orket ikke testingen og mistenkeliggjøringen og annenrangsfrlelsen og har funnet seg annet.
Lege som informerte om bivirkningene til vaksineringen han så på jobb hver dag, også gravide, fikk sparken.

Dette står til stryk over hele linjen. Slik går det når politikere dilter etter WHO istedet for å la medisinsk personell med beina på jorden få siste ord. Det hele har vært en skandale.