Høringssvar fra AnneCath Nessø

Dato: 03.06.2022

Vaksineringsoppfordring som ble oppfattet som vaksinetvang uten å ha sjekket innholdet i vaksinene er en, mildt sagt, gedigen skandale og et totalt overtramp på våre menneskerettigheter. De styrende organer har lekt med helsa til den norske befolkningen. Barn og gravide kunne også få vaksine. Hvordan kan man anbefale at store deler av Norges befolkning skal injisere noe som ikke er testet?

Nå begynner vi å se konsekvensene. Flere dødsulykker på veiene, flere unge som dør plutselig, blodpropper, koagulering av blod, unge, friske idrettsutøvere som plutselig kollapser. Dette blir lite omtalt. Det finnes utrolig mange med alvorlige bivirkninger, noen av de finnes i en gruppe på Facebook under navnet 'Erfaringer med Covid19 vaksinering'. Mange fortvilte mennesker der som søker støtte i hverandre fordi de har fått kraftige bivirkninger som legene ikke kan hjelpe de med.

Er FHI, Nakstad og Regjeringen (både den sittende og Solberg) villig til å se på denne siden av håndteringen også?

Syke og døende har ikke fått hatt sine nære og kjære rundt seg. Hvordan har det føltes for de som ble rammet?

Barn har ikke fått hatt kontakt med barn. Hvilke konsekvenser Har det fått?

Barn har ikke blitt sett og fått hjelp og har lidd under voksnes frustrasjon, frykt, misbruk osv.

Ungdom har blitt fratatt skolegang og sosial stimuli. Hva er konsekvensene av det på sikt?

Alle i Norge har blitt isolert og kjent på ensomhet fordi vil skulle verne om de gamle og svake som har opplevd livet. Var prisen de unge betalte verdt det? Var prisen de eldre betalte, der de satt alene, verdt det?

Hva har skremselspropagandaen gjort med menneskene?

Nå ønsker Kjerkol at WHO skal bestemme hvordan håndtering av neste pandemi skal foregå. Er det logisk at vi skal ha samme regler i langstrakte Norge som i land hvor det bor millioner av mennesker bare i forstedene? Da kommer enda fler vaksiner som er 'hastegodkjent'. Vil vi ha det i kroppene våre? Stoler vi så mye på Pfizer, Moderne, Schwab, Leyen, Dr. Tedros og Gates, at vi vil gi fra oss all makt? WHO og WEF er tett knyttet sammen, det samme med legemiddelindustrien, og når lederen for Pfizer sier I et intervju at målet er å halvere verdens befolkning, ja da må vi få lov til å si at nei, dette er vi ikke med på, uten at vi skal stenges ut av samfunnet av den grunn. Det kan bli problematisk for alle til slutt.