Høringssvar fra Jon Henry Otterlei

Dato: 31.05.2022

Nedstengning og vaksine har ikke hatt noe posetiv effekt og bør skrotes.
konsekvensene av tiltakene overveier ikke fordelene. Tvert imot har det skapt en usikker fremtid for hele verdens befolkningen. Sentralbankene har trykket enorme mengder Fiat og puttet inn i økonomien verden over. Kun dem rikeste har tjent på dette. Kollaps av børser verden over er og blir en konsekvens av dette. Verdien på Fiat har stupt i takt med trykking av Fiat.
Frihetsberøvelse er grunnlovsstridig. Vi bør snarest melde Norge ut av WHO, dem har vist sit sanne ansikt.Det bør settes igang en etterforskning for å få alle kortene på bordet. Politikere som ikke har gjort jobben for å beskytte levebrød og friheten til Nordmenn bør få konsekvenser.Den offentlige debatten har vært ensidig og sensur av opposisjon. Her har ikke media vært den fjerde statsmakt.
I Norge har vi krav på behandling ved sykdom. Behandlingsformer som har vært tilbudt i andre land har ikke vært tilgjengelig. Den har blitt latterliggjort av media.
Tilliten og troverdigheten til staten har blitt svekker og her må det ryddes opp før det er for seint.Der er registrert over 60 000 vaksineskader I Norge. Hvem tar ansvar for dette?