Høringssvar fra Kenneth

Ødeleggende regulering

Dato: 25.09.2016

Svartype: Med merknad

5 Januar 2016 bestilte jeg meg mitt første dampekit etter å ha røyket i 18 år med utallige forsøk på å slutte. Pga det frie utvalget av juice og utstyr som gjorde at jeg fant det som passet meg best så har jeg greid å være røykfri og snusfri siden 7 Januar da jeg fikk det i posten. Siden den dagen så har jeg gradvis byttet ut utstyret med annet utstyr som jeg liker, og samtidig hatt muligheten til å gå gradvis ned i fra 18mg nikotin og ned til 3mg så langt. 

Det som bekymrer meg med regulering er at prisene vil fly i været, og vi får ikke like fri tilgang på utstyr som kan være nødvendig for at de som prøver å finne et alternativ til å slutte å røyke finner det som passer de. Og samtidig muligheten for å bestille via nettet forsvinner.  

Håper dere tenker godt igjennom hvor mye dampen har gjort for folk,  og hvor mye det har å si for at folk skal greie å slutte at vi har et åpent og tilgjengelig marked både via nettet og butikk, og muligheten til å bestille det i fra utlandet og hjem til seg. Jeg hadde aldri greid det hadde det ikke vært for det åpne markedet!

Og jeg hadde heller ikke greid å gå hele bakken opp til meg i fra butikken uten å puste og pese hadde det ikke vært for dampen! 

 

Mvh

Kenneth