Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Referanse: 213204

Dato: 14.09.2016

Svartype: Med merknad

Jeg har etter 16år med røyking klart å stumpe røyken! Og det er ene og alene takket være dampen (e-sigaretter).

Jeg har prøvd å kutte røyken tvert, prøvd nedtrapping, prøvd nikotingtyggis, nikotinplaster +++ uten hell. Alle gangene har jeg begynt på igjen med å røyke. Var stresset og irritabel under alle forsøkene, var ikke noe trivelig å være rundt meg da!

Men, så ble jeg introdusert for damping. Da gikk alt lekende lett, ingen irritasjon, ingen stress. Bare vanlige meg som kjente at helsen ble bedre og bedre ettervert som dagene gikk. Kun takket være dampen!

Hvorfor vil dere på død og liv regulere ihjel e-sigaretter? Fordi tobakkindustrien sier det? De vil ikke tape mer penger på de som slutter å røyke til fordel for e-sigaretter? Er ikke helsen vår viktigere?

Det er blitt lagt ut gang på gang flere undersøkelser som viser at e-sigaretter er mye bedre enn tobakksigaretter. Minst 95% sunnere!!
Men det virker det som dere ikke bryr dere om, dere tenker kun på de pengene dere taper på at det blir kjøpt mindre tobakk som da gir mindre penger i statskassen. Tenk på alle pengene dere sparer i sykehusutgifter på de som klarer å slutte å røyke ved hjelp av e-sigaretter. Burde ikke det telle for noe? Burde ikke helsen til det norske folk telle mer enn kronsasjene dere får inn på røykerne? (som igjen går ut igjen til sykehusutgifter til røykere som er syke)

Håper så inderlig at dere tar til fornuft snart og ikke regulerer dette her ihjel!