Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Referanse: 215418

Dato: 14.09.2016

Svartype: Med merknad

Elektroniske sigaretter i sin helhet er en fantastisk måte for røykere å komme seg vekk fra den dødelige tobakken. Jeg personlig har prøvd opptill flere ganger og slutte å røyke uten hell med disse nicorette produktene som er å få tak i, som etter min personlige erfaring er ubrukelige uten noen nytte. Jeg sluttet og røyke på dagen jeg fikk min første elektroniske sigarett, og har ikke rørt et eneste tobakk produkt siden. 

Aller først er det viktig å skille elektronisk sigarett fra tobakk. Elektroniske sigaretter inneholder IKKE tobakk og bør ikke omhandles i samme kategori under noen høring eller regulering. Elektronisk sigarett bør reguleres som et nytelses middel og ikke noe annet.
Det forslaget som er oppe nå er en skandale for Norsk helse, med tanke på at det finnes ny og oppdatert forskning som viser at elektroniske sigaretter er minst 90% mindre helse skadelig en tobakk. Jeg oppfordrer og forventer at dere ser A Billion Lives - You are being lied to når den slippes løs fra høsten av!
Elektroniske sigaretter vil redde så utrolig mange liv og spare helsevesenet for så ufattelig mye penger i lengden at det er totalt uhørt at dette skal reguleres til den grad at tobakk blir billigere og lettere å få tak i.